nieuws

Zonovergoten kennismaking met de buren!

Geplaatst op 4 juli 2019

Afgelopen zaterdag hebben toekomstige bewoners van het Componistenkwartier kennis met elkaar gemaakt en ervaren hoe heerlijk het straks is op een zonnige dag in het park!

Informatie en voortgang project

Tijdens een informele samenkomst op de bouwlocatie in Oss werd, onder  het genot van een kopje koffie, thee of water (met tropische temperaturen geen overbodige luxe) kennis gemaakt met nieuwe buren, werden handen geschud en alvast vooruit gekeken naar het wonen in het Componistenkwartier.

René Detmers, senior-projectontwikkelaar bij Hendriks Bouw en Ontwikkeling en verantwoordelijk voor het project vanuit Park & People, vertelde de aanwezigen over de voortgang van het project en wat men de komende periode mag verwachten. Zo is de eerste kopersbijeenkomst gepland op donderdag 22 augustus a.s. en staat de start bouw gepland in het laatste kwartaal van dit jaar!

Virtual reality

Hoewel er natuurlijk op de bouwplaats nog geen woningen te zien zijn, konden de kopers toch al een beetje ervaren hoe het is om straks op deze mooie plek te mogen wonen.
Met behulp van de VR app maakte men een kleine virtuele tour door het huis met door de ramen uitzicht op het groene park.

Nieuwe geïnteresseerden

Aansluitend was er voor nieuwe geïnteresseerden de mogelijkheid om kennis te maken met de locatie en geïnformeerd te worden door de aanwezige makelaars van Van der Krabben Makelaardij en Het Waare Huis.
Mooi om te zien dat een aantal van hen dit meteen heeft omgezet in een optie op een bouwkavel.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde ochtend!En willen iedereen hartelijk bedanken voor de gezelligheid.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, kijk op woningaanbod voor de nog beschikbare woningen of neem direct contact op met een van de makelaars voor meer informatie.