Componistenkwartier

Woningaanbod

Kavelkaart Componistenkwartier

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst Verkoop

Kavel Woningtype Status Prijs (v.o.n.)

Over de woningen

Componistenkwartier is gelegen aan het Sibeliuspark. Een groenere woonomgeving kun je je niet wensen! Dit bijzondere nieuwbouwproject wordt gebouwd in 4 fasen, in 4 zogenoemde kwartieren. Er valt heel wat te kiezen, want er zijn zowel tweelaagse als drielaagse woningen, verschillende woningtypes en daarnaast zogenaamde specials met een bijzondere indeling en karakter. Alle woningen liggen verhoogd ten opzichte van het park zodat je vrij uitzicht hebt over het park en ook veel privacy hebt in en om de woning. Ontdek alle mogelijkheden!

Parkwoningen

De royale drielaagse woningen van Componistenkwartier bieden je standaard maar liefst 5 slaapkamers. Een ruime en lichte woning die van alle gemakken is voorzien. Een heerlijke woning voor het gezin. Alle ruimtes in de woning worden optimaal benut doordat alle woningen zijn voorzien van een plat dak. In iedere woning voel je je onderdeel van het park; vrij uitzicht en de verbinding naar het park zijn de belangrijkste uitgangspunten in het ontwerp geweest. Alle tuinen zijn ideaal gelegen ten opzichte van park. Er is veel te kiezen, dus ga met ons in gesprek om alle mogelijkheden te bekijken. Samen komen we tot jouw ideale woningtype waarin jij en je gezin je echt thuis zullen voelen. Door de verhoogde ligging van de woningen is er weinig inkijk in de woning en tuin. Privacy is gegarandeerd!

Heidewoningen

De tweelaagse woningen hebben allemaal 3 slaapkamers op de verdieping. De woningen zijn ruim van opzet en bieden door het platte dak een optimale ruimtebeleving en een ideale indeling. Ale ruimtes worden optimaal benut! De woningen liggen aan de charmante heide tussen de woningen, dus je bent verzekerd van natuurlijk uitzicht. Een genot om hier te mogen wonen! De woningen zijn allen zeer licht door grote raampartijen die op de begane grond tot op vloerniveau zijn. De scherven worden speels ten opzichte van elkaar gepositioneerd als 4 losse woonblokken. De directe verbinding met het park is het belangrijkste uitgangspunt voor het ontwerp en architectuur geweest. Je woont echt midden in het park.

Hi, wij staan voor je klaar

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over Componistenkwartier

Nieuwsgierig?

Laat het ons weten