nieuws

Ervaar nu zelf de ruimte én de prachtige ligging in het park!

Geplaatst op 5 februari 2019

Verkoop

De verkoop van de woningen in het Componistenkwartier is in volle gang en de eerste woningen zijn inmiddels verkocht!

Sibeliuspark: een  oase van groen

Het Componistenkwartier ligt straks prachtig gelegen in het opnieuw te ontwikkelen Sibeliuspark. Wil je weten hoe het nieuwe park er uit komt te zien? Bekijk dan de filmimpressie die is gemaakt door KCAP Architects&Planners in opdracht van de gemeente Oss en Park & People. Deze geeft een goed beeld van het toekomstige park en hoe de woningen liggen te midden van al het groen. Het park krijgt  diverse nieuwe functies die het een heerlijke omgeving maken om te wonen, sporten, ontspannen en recreëren.

Nieuwe brochure

Om je nog meer gevoel te geven bij de vele mogelijkheden die de ruime opzet van de woningen biedt, zijn er enkele nieuwe Artist Impressions beschikbaar van het interieur. Deze zijn te zien in onze nieuwe brochure, die gratis in een prachtig groot formaat bij de makelaar ligt of hier als download beschikbaar is.

Stap in de virtuele wereld van je nieuwe woning

Wat is er mooier dan zelf de woning beleven met  Virtual Reality of zelfs Augmented Reality. Dat kan vanaf nu. Download eenvoudig de AR-app in de Playstore (Google) of IStore (Apple) en stap met je telefoon of tablet in de virtuele wereld van de woning!

Je ervaart dan zelf hoeveel ruimte en mogelijkheden de woning biedt!

Haal je hart op in het Componistenkwartier  ♥ 

Verras je Valentijn op donderdag 14 februari op een wel heel bijzondere manier. Kom samen naar de inloopmiddag bij de makelaar en haal je hart op! Je ontvangt dan onze mooie nieuwe brochure en een toepasselijke attentie.

De makelaar vertelt je dan alles over onze prachtige woningen in het Componistenkwartier en uiteraard kun je ook hier de VR of AR tour beleven!

Je bent van harte welkom (met of zonder Valentijn) vanaf 16.30 tot ca. 18.30 uur bij Van der Krabben in Oss of bij Het Waare Huis in Rosmalen.