Locatie

Locatie

Groene woonlocatie midden in Oss

Componistenkwartier

Dit bijzondere nieuwbouwproject omvat totaal circa 130 woningen, alle gebouwd met een duidelijke visie. De aansluiting bij de groene omgeving was een van de speerpunten bij het ontwerp. Een ander belangrijk uitgangspunt is het optimale comfort dat een gezin nodig heeft om gezamenlijk in goede harmonie te kunnen leven. Genoeg ruimte voor ieder gezinslid! En vriendelijke, lichte woonvertrekken waar je je echt thuis kunt voelen na een dag hard werken of leren.

Planopzet

Componistenkwartier wordt gebouwd op een prachtige plek, grenzend aan de Beethovengaarde en aan het park. In vier kwartieren ontstaat hier een geheel nieuwe woonwijk waar het zeer goed toeven wordt! Het park is een mooie plek waar de komende jaren veel ten goede gaat veranderen, omdat de gemeente Oss hoge ambities heeft voor dit gebied. De concrete invulling van het park is nu in een definitieve fase. De groene, parkachtige opzet van de verschillende woonwijken, waarvan Componistenkwartier de laatste en meest unieke nieuwbouwwijk is, geven een mooie tegenhanger tegen de zakelijke, sportieve en onderwijsgerichte kant van de Talentencampus.

Talentencampus

Nieuwbouwproject Componistenkwartier Oss is de laatste ontwikkeling binnen het prestigieuze gebied ‘Talentencampus Oss’. Dit gebied is inmiddels uitgegroeid als uitdagend en vernieuwend stukje Oss. Een volwaardige wijk die veel te bieden heeft. Talentencampus Oss verbindt het onderwijs en het bedrijfsleven. Jong en oud krijgen hier de kans hun talenten te ontdekken en ontplooien. Ondernemers zijn inhoudelijk betrokken bij het onderwijs en staan zo direct in verbinding met hun toekomstige werknemers. Maar binnen de Talentencampus gebeurd veel meer! Er zijn diverse nieuwe nieuwbouwprojecten gerealiseerd, waarmee veel nieuwe bewoners naar het gebied van Talentencampus gekomen zijn. Gezinnen met jonge kinderen, doorstromers en ouderen, die allen bijdragen aan de levendige woonfunctie binnen dit populaire gebied.