Architectuur

Architectuur

Duurzame en eigentijdse eengezinswoningen

Het Componistenkwartier heeft een eigentijdse kubistische baksteenarchitectuur met mooie metseldetails. Door de positionering van de woonblokken, in combinatie met het gebruik van verdiepingshoge ramen, ontstaat er veel ruimte en vrij zicht en wordt het park ook onderdeel van uw directe leefomgeving. Om uw privacy te waarborgen, zijn de woningen iets wat verdiept. Hierdoor behoudt u het zicht op het park, maar wordt directe inkijk beperkt.

Om u nog meer gevoel te geven hoeveel ruimte de woning u biedt kunt u de woning nu ook in Virtual Reality of zelfs Augmented Reality beleven. Download de app en loop rond in uw huis in een schaalmodel of zelfs op ware grootte!

Bekijk hier de VR Tour

of download de AR app

Download in de App Store Download op Google Play